Latest News

Budapest VII. kerület Peterdy utca jobb oldal – Eladó luxus lakás

Teljesen felújított AIRBNB-ztethető lakás eladó!

AIRBNB engedély van már a társasháztól. A képek látványtervek, de a tényleges kialakítást mutatják! 1 lakásból lett kialakítva 2 lakás, használati megosztás van, de 1 helyrajzi számon vannak!

A bal oldali lakás előtt saját használatú kis árkádos terasz van. A jobb oldali lakásnál kialakításra kerül egy tetőterasz ami egy nagy bevilágító udvarban helyezkedik el.

TimeLessDesign lakberendezői készítették a terveket! Egy lakásból lett kialakítva 2 galériás lakás. Galéria szerkezete fémből van. A galéria alatt a belmagasság 210 cm. Felette a bal oldali lakásnál 178 cm , a jobb oldali lakásnál 168 cm.

Bal oldal földszint: 28,92 m2 galéria: 13,24 m2 (bézs és púder rózsaszín) Jobb oldal földszint: 31,24 m2, galéria: 12,86 m2, tetőterasz: 10,37 m2 (zöld) a hirdetésben ez szerepel! A lakás jelenleg még nincs kész. Várható befejezése 2024. Teljesen berendezve lesz átadva és az ár is arra vonatkozik. A közművek teljesen külön fognak működni a lakásokban, használati megosztással. Kérdés esetén nyugodtan keressenek.

Jellemzők:

Tulajdonviszony: Eladó

Ingatlan típusa: Lakás

Ingatlan állapota: felújított

Ország: Magyarország

Építés éve: 1950 és 1980 közötti

Komfort: luxus

Lift: nincs

Belmagasság: 3 m-nél magasabb

Szobák száma: 2 + 1 fél

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: egy helyiségben

Emeletek száma: 3

Hányadik emeleten van: földszint

Kilátás: udvari

Kertkapcsolatos: igen

Erkély mérete: 10 nm

Parkolás: utca, közterület

Ingatlan mérete: 44 nm

Fűtés: elektromos kazán, padlófűtés

Szigetelés: van

Ár: 63 750 000 Ft