Latest News

Budapest VI. kerület Vörösmarty utca – Eladó egyben kompletten berendezett garzonlakások

2 in 1 ritkaság befektetők figyelmébe. Két, egymás melletti, kompletten berendezett garzonlakás egyben eladó a Belváros szívében.
VI. kerület egyik legkeresettebb részén, Vörösmarty utcában, remek éjjel-nappali közlekedéssel és infrastruktúrával ellátott részen, Nyugati pályaudvar és Oktogon közelében, központi helyen lévő, mégis csendes, jó állapotú, 72 nm-es ingatlan eladó.

2017-ben két, külön bejárattal rendelkező, külön kiadható, 36 nm-es lakás került kialakításra benne. Az ablakokon kívül akkor felújításra került a teljes ingatlan. Most akár komplett berendezéssel, igény esetén megbízható Bérlőkkel és kedvezményes kezelési szerződéssel együtt is megvásárolható. A vételár tartalmazza a képeken látható összes háztartási gépet, a bútorokat, ingóságokat és egyéb kiegészítőket is.
Az udvarra néző, dél-nyugati fekvésű, napfényes ingatlan egy átlagos állapotú, 34 lakásos társasház 3. emeletén található (lift nincs). Belmagassága 410 cm, a fűtést gázkonvektorok és elektromos fűtőtestek, a meleg vizet villanybojlerek biztosítják. Közös villany- és gázóra van, de a két lakáshoz almérők tartoznak. Közös költség szemétszállítással és korlátlan víz- és csatornadíjjal együtt 34 e Ft. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Kisállat tartható a társasházban, elővásárlási jog nincs. Megtekintés kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Kiváló lokáció, gyors kiadhatóság és jó megtérülés jellemzi az ingatlant. Kényelmes megoldás befektetni vágyók számára.

Jellemzők:

Tulajdonviszony: Eladó

Ingatlan típusa: Lakás

Ingatlan állapota: felújított

Ország: Magyarország

Építés éve: 1950 előtt

Komfort: duplakomfortos

Lift: nincs

Belmagasság: 3 m-nél magasabb

Szobák száma: 2

Akadálymentesített: nem

Fürdő és WC: külön és egyben is

Emeletek száma: 3

Hányadik emeleten van: 3

Kilátás: udvari

Parkolás: utca, közterület – fizetős övezet

Ingatlan mérete: 72 nm

Fűtés: gáz (konvektor), elektromos fűtőpanel

Ár: 74 900 000 Ft