Latest News

Budapest XIII. kerület, Hajóépítő sétány – Kiadó luxus lakás

Kiadó földszinti, 46 m2-es LUXUS lakás 1 db elektromos töltős parkolóval a Danubio Lakóparkban! A lakáshoz 1 nagy terasz van, melyek területe 15 m2 és egy szép kert ami 50 m2.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a ház a Dunából leágazó Foka-öbölre mellet van, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást magas minőségű egyedi bútorokkal, egyedileg gyártott ággyal rendezték be.

Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas előszoba, hálószoba, egy fürdőszoba zuhannyal) és egy külön WC. A lakás berendezett terasszal rendelkezik.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez. A parkolóhoz tartozik elektromos töltő is ami opcionálisan bérelhető.

Költségek:
lakbér: . Ft/hó
közös költség: . Ft/hó
kert fenntartás: . Ft/hó

Opcionális költségek:
parkoló . Ft + rezsi
elektromos töltő . Ft + rezsi

Lakáshoz tartozik saját számozott parkoló, ami bérelhető! Elektromos töltő is van hozzá!

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!

Azonnal költözhető! Részletekért keressen telefonon!