Latest News

Budapest XIII. kerület Hajóépítő Sétány – Luxus lakás kiadó

Kiadó egy kertkapcsolatos, nagy teraszos, 88 m2-es LUXUS lakás 1 db elektromos töltős parkolóval a Danubio Lakóparkban! A lakáshoz kapcsolódik egy szép önálló használatú kert, amit kertészek tartanak karban.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a ház a Dunából leágazó Foka-öböl mellett van, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást magas minőségű egyedi bútorokkal, egyedileg gyártott ágyakkal rendezték be. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy  előszoba, kettő hálószoba, gardrób, egy fürdőszoba  és egy WC. Külön mosókonyha is helyet kapott a lakásban. A lakás  berendezett terasszal rendelkezik, ami teljes értékű része az élettérnek.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez.

Költségek:
lakbér: 790.000 Ft/hó
Közös költség: 80.800 Ft/hó

Lakáshoz tartozik saját számozott parkoló, ami bérelhető! Elektromos töltő is van hozzá!

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!