Latest News

Budapest XIII. kerület, Hajóépítő sétány – Kiadó luxus lakás

Kiadó egy Dunára néző, magas földszinti, 54m2-es LUXUS lakás 1 db parkolóval a Danubio Lakóparkban! A lakáshoz tartozó terasz területe 7,4 m2, mely a nappaliból megközelíthető. A kert 5,5m2.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a lakás a Dunából leágazó Foka-öbölre néz, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást neves lakberendező tervezte, mely az ő tervei alapján készült el 2024. januárjában. A folyamat során minden részletre odafigyelve, kiváló minőségű egyedi bútorokkal és minőségi termékekkel lett berendezve.

Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy előszoba, egy hálószoba (gyönyörű üveg fallal, egy kádas, dupla mosdós fürdőszoba wc-vel.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat és őrszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez. Elektromos autó töltésére is van lehetőség.

Költségek:
lakbér: .Ft/hó
Közös költség: . Ft/hó

Opcionális költségek:
Parkoló . Ft/hó + közös költség
Töltő elektromos autóhoz . Ft

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!