Latest News

Budapest XIII. kerület Hajóépítő Sétány – Luxus lakás kiadó

Kiadó 1. emeleti, 74 m2-es LUXUS lakás 1 db elektromos töltős parkolóval a Danubio Lakóparkban!

A lakáshoz 1 nagy terasz tartozik, melyek területe 17 m2. Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a ház a Dunából leágazó Foka-öbölre mellet van, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is. A lakást magas minőségű egyedi bútorokkal, egyedileg gyártott ágyakkal rendezték be. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas előszoba, hálószoba, gardrób és dolgozó szoba, egy fürdőszoba (káddal és zuhannyal, WC-vel) és egy külön WC. A lakás berendezett terasszal rendelkezik.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika. Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek. A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez. A parkolóhoz tartozik elektromos töltő is.

Költségek:

lakbér: –

közös költség: –

parkoló –

Lakáshoz tartozik saját számozott parkoló, ami bérelhető! Elektromos töltő is van hozzá!

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!