Latest News

Budapest XIII. kerület Hajóépítő Sétány – Luxus lakás kiadó

Kiadó 4. emeleti, 50 m2-es LUXUS lakás a Danubio Lakóparkban!

A lakáshoz 1 nagy terasz tartozik, melyek területe 14 m2. Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a ház a Dunából leágazó Foka-öböl mellet van, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is. A lakást magas minőségű egyedi bútorokkal rendezték be. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, előszoba, hálószoba gardróbbal, egy fürdőszoba (zuhannyal) és egy különWC. A lakás berendezett terasszal rendelkezik.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika. Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek. A lakáshoz kültéri parkoló bérelhető.

Költségek:

lakbér: –

közös költség: –

parkoló –

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!