Latest News

Budapest XIII. kerület Hajóépítő Sétány – Luxus lakás kiadó

Kiadó egy Dunára néző, 5. emeleti, 70 m2-es LUXUS lakás 1 db parkolóval a Danubio Lakóparkban!

A lakáshoz tartozó terasz területe 12 m2, mely a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető. Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a lakás a Dunából leágazó Foka-öbölre néz, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is. A lakást neves lakberendező tervezte, mely az ő tervei alapján készült el 2023. januárjában. A folyamat során minden részletre odafigyelve, kiváló minőségű egyedi bútorokkal, egyedileg gyártott ágyakkal és ágypanelekkel rendezték be azt. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas előszoba, egy hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy wc.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika. Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek. A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez. Elektromos autó töltésére is van lehetőség.

Költségek:

lakbér: 740.000 Ft/hó

közös költség: 50.307 Ft/hó

takarítás 3 óra hetente 40.000 Ft/hó vagy 100 Euró/hó (kötelező)

opcionális költségek: Parkoló 40.000 Ft/hó vagy 110 Euró/hó Tároló + töltő elektromos autóhoz 30.000 Ft/hó vagy 80 Euró/hó

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!