Latest News

Budapest XIII. kerület Hajóépítő Sétány – Luxus lakás kiadó

Kiadó egy Dunára néző, 7. emeleti, 135 m2-es LUXUS lakás 1 db parkolóval a Danubio Lakóparkban! A lakás két végén teljes hosszában 1-1 nagy terasz helyezkedik el, melyek területe összesen 40 m2.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a lakás a Dunából leágazó Foka-öbölre néz, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást neves lakberendező tervezte, mely az ő tervei alapján készült el 2023. januárjában. A folyamat során minden részletre odafigyelve, kiváló minőségű egyedi bútorokkal, egyedileg gyártott ágyakkal és ágypanelekkel rendezték be azt.

Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas előszoba, három hálószoba, gardrób, két fürdőszoba (egyik fürdőszoba káddal, másik zuhanyzóval lett felszerelve) és három wc.
A szülői háló külön lakosztályként működik a lakáson belül: teljesen elszeparált, saját fürdőszobával, gardróbbal és terasszal rendelkezik.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a lifthez.

Költségek:
lakbér: –
Közös költség: –
takarítás 4 óra hetente: –

Opcionális költségek:
Parkoló –

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!