Latest News

Budapest XIII. kerület, Hajóépítő sétány – Kiadó luxus lakás

Fantasztikus kilátás a város felé! Kiadó 7. emeleti, 55 m2-es LUXUS lakás a Danubio Lakóparkban! A lakáshoz 1 nagy terasz van, melyek területe 15m2.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a ház a Dunából leágazó Foka-öbölre mellet van, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást magas minőségű egyedi bútorokkal rendezték be. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, előszoba, hálószoba gardróbbal és egy kádas fürdőszobával és abból nyíló mosókonyhával, és egy külön WC. A lakás berendezett terasszal rendelkezik.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz kültéri parkoló bérelhető.

Költségek:
lakbér: –
közös költség: –

Teremgarázs hely bérelhető a tulajdonostól ami havi – +rezsi

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat, melynek egyszeri költségét a bérlő állja (kb. 50 000 Ft).

Azonnal költözhető! Részletekért keressen telefonon!