Latest News

Budapest XIII. kerület, Hajóépítő sétány – Kiadó luxus lakás

Kiadó egy Dunára néző, 5. emeleti, 100 m2-es LUXUS lakás 1 db teremgarázs hellyel a Danubio Lakóparkban! A lakás két végén teljes hosszában 1-1 nagy terasz helyezkedik el, melyek területe összesen 32 m2.

Az épület kívül-belül modern, környezettudatos és prémium tervezésű. Megépülése óta több építészeti díjat is elnyert. Maga a lakás a Dunából leágazó Foka-öbölre néz, melynek partján egy hajókikötő is található, de könnyen megközelíthető akár a Duna Aréna és a Duna Plaza is.

A lakást prémium minőségű bútorokkal rendezték be. Kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas előszoba, három hálószoba, gardrób, két fürdőszoba (egyik fürdőszoba káddal, másik zuhanyzóval lett felszerelve) és kettő WC. A lakás mindkét irányban berendezett terasszal rendelkezik, fantasztikus kilátással. Külön mosókonyha is kialakításra került a lakásban.

A megfelelő hőmérsékletről egy hőszivattyús, plafon hűtő-fűtő rendszer gondoskodik a fürdőszobákban padlófűtés, a levegő tisztaságáról pedig egy állandó szellőzésű modern légtechnika.

Az épületben 24 órás portaszolgálat van. A garázs és a közös helyiségek pedig kamerával felszereltek.
A lakáshoz saját, számozott parkoló tartozik a mélygarázsban, közel a bejárathoz.

Költségek:
lakbér: . Ft/hó
közös költség: . Ft/hó

Lakáshoz tartozik saját számozott parkoló, ami benne van a bérleti díjban.

Szerződéskötéshez 3 havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!

Azonnal költözhető! Részletekért keressen telefonon!