Latest News

Budapest II. kerület, Érmelléki utca – Kiadó lakás

Kiadó Rózsadombon egy 1905-ben, gróf Hunyady Ferenc tervei alapján épült, csodálatosan felújított villaépület földszinti, 210 m2-es, kertkapcsolatos lakása!

A lakás az alábbi helyiségekből áll: nappali, konyha és étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba + egy vendég toalett, mosókonyha, előszoba.

A villa 1905-ben épület, gróf Hunyady Ferenc tervei alapján. A felújítás során 3 lakás került kialakításra, illetve egy 200 m2-es mélygarázs, ahol 6 autó számára lett biztosítva a parkolás, így mindegyik lakáshoz 2 parkoló tartozik. A villa, és így a lakás is megőrizte eredeti báját. Sok helyen megtartották a tulajdonosok az eredeti nyílászárókat és a tölgy parkettát, de emellett a korszerűsítésre is nagy hangsúlyt fektettek, pl. a klímák beszerelésénél.

A környék kifejezetten csendes és könnyen megközelíthető. Itt egyszerre élvezheti Buda csendes eleganciáját és a belváros nyüzsgésének közelségét is.

Bérleti díj: 2700 euro/hó
Rezsi: fix 300 euró/hó, amely tartalmazza a kert és az épület teljeskörű fenntartását, a közös költséget és a víz, gáz és villany fogyasztás költségeit.

Szerződéskötéshez 2 havi kaució, az első havi bérleti díj és rezsi megfizetése szükséges, illetve közjegyző előtt aláírt kiköltözési nyilatkozat!